• fu'a 8

E fia 'au 'ie a Saina i le Ipu a le Lalolagi?

O le Ipu a le Lalolagi i Qatar o loʻo faʻaauau.O le valu pito i luga ua uma ona fai, o le taimi o Beijing i le afiafi o le aso 9 o Tesema, o le a toe faia ai le kuata faaiu e faatosina mai ai le au fiafia i le lalolagi atoa.

Ole Ipu ole Lalolagi ole tausaga nei, e lei alu lava le au soka a alii Saina.Ae ui i lea, na alu le 'au sui' a Saina, ma o le laina e fai si tele.I Qatar, o le tele o 'au o loʻo auai i le fuʻa a le atunuʻu, ofutino, pulou, seevae ma totini, sikafu, ato faʻafafa, meataalo ie mascot, ma isi mea, o oloa ie a Saina.

O le a le mea e faalagolago i ai le "au" ie a Saina e manumalo ai i le tauvaga ma susulu i le Ipu a le Lalolagi?I faʻasalalauga faʻavaomalo e masani ona aliali mai i le 'au a Saina, le lumanaʻi faʻafefea ona alu lelei "e puipuia" le auala?

Tulaga maualuga "savali"

O le Ipu a le Lalolagi i Qatar o loʻo faʻaauau.

E le’i leva ona amata le ta’amilosaga, ae leai ni fa’atau a nisi o fu’a a ‘au sa auai ma ua le toe maua.Ltd. (lea ua ta'ua mulimuli ane o le “Wandelong”) sa galue ovataimi e fai ai le silia ma le 60,000 fu'a e sisiina vave i Qatar.

I le amataga o le tulaga agavaa o le Ipu a le Lalolagi, na amata ai ona faia e Wandelong fuʻa taʻavale ma fuʻa lima mo lenei Ipu a le Lalolagi.E o'o mai i le taimi nei, ua lata i le 2 miliona fu'a o ituaiga eseese o lo'o gaosia e lenei atina'e e pei o fu'a a le atunu'u, fu'a manoa ma fu'a talo-lima mo lenei Ipu o le Lalolagi.“I le faaiuga o Setema o le tausaga nei, o le tele o fuʻa na tuʻuina atu i Qatar.Ae a o faagasolo le taamilosaga, o le a faia e le au faatau ni oka i soo se taimi e tusa ai ma le taamilosaga, ma e puupuu le taimi e tuʻuina atu ai nei oka.Na faailoa mai e le pule sili o le kamupani o Xiao Changai, "O le laina gaosiga a le kamupani o loʻo i ai i le taimi nei i le malosi atoatoa, faʻatasi ai ma le gaosiga o le aso e tasi e tusa ma le 20,000 itu."

O le tali vave, sapalai atoatoa ma le lelei o galuega a kamupani ie a Saina ua aloaia e tagata faʻatau faavaomalo.Ona o le tuʻuina atu i le taimi, lolomi saʻo ma le maualuga o le lanu o fuʻa, ua avea Wandron ma kamupani faʻakonekarate i le tele o kalapu soka ma taʻaloga soka faʻavaomalo i le lalolagi atoa, ma o le pisinisi fuʻa fetaui e sili atu i le 50% o le pisinisi atoa a le atinaʻe.Amata mai le Ipu a le Lalolagi i le 1998 i Farani, ua saunia e Wondrous fu'a mo 7 Ipu a le Lalolagi sosoo.

I Qatar, o loʻo i ai foi le "mea ie a Saina" i le tele o numera i faleoloa faʻatau oloa a le Ipu a le Lalolagi.O le tele o jerseys, seevae ma totini, pulou, ato faʻafafa ma isi mea faʻapitoa, e mai le "Made in China".

Ltd. (lea ua ta'ua mulimuli ane o le “DANAS”) na ia tuuina atu le silia ma le 2 miliona fasi taga o le Ipu a le Lalolagi a Qatar."I le amataga o Mati o le tausaga nei, na amata ai ona faʻatau e le kamupani le Ipu a le Lalolagi, ma e oʻo lava i se faʻatauga e tasi e silia ma le 100,000 fasi pepa.Ina ia faʻamautinoa le lava o sapalai, ua faʻalauteleina e le kamupani lona faleteuoloa ma faʻatasi ai ma le galulue faʻatasi ma fale gaosi e fitu i Guangdong ma Guangxi e faʻamautinoa ai le lelei o le gaosiga o ofutino ili.Fai mai le fa'avae o le kamupani o Wen Congmian, ina ua mae'a ta'aloga a le Ipu a le Lalolagi, o le fa'atauga o ili i fafo o lo'o i ai nei ua sili mamao atu nai lo le fa'amoemoe, ma o nisi fo'i na fa'atau mai na fa'aopoopoina oka.

E taua le taʻua o Danaes ua faʻaleleia atili le ofutino i tulaga o le mamanu e tusa ai ma le fiafia o tagata fiafia.“O ie ili matou te gaosia e fa'avae i luga o le ulua'i ae e ese mai i le ulua'i, fa'atasi ai ma suiga i lanu ma sitaili, ona fa'aopoopoina lea o nisi elemene fa'apitoa."Na ave e Wen Congmian le ofutino ili a Potukale e fai ma faʻataʻitaʻiga e faʻaalia ai o le uluai lomiga o le ofutino na faia i le mumu ma le lanu meamata e fai ai le pito i luga ma lalo o le poloka lanu, ma o le faʻaleleia atili na faia le itu agavale ma le taumatau poloka lanu aʻo tumau le lanu muamua. fa'atusa, ma tu'ufa'atasia le fu'a a le atunu'u i totonu.

Ina ua mae'a le tolu masina o le fa'alelei, sa fa'amatu'u uma fa'ata'ita'iga o 'ie ili a le 32 'au sa auai.Na auina atu e Wen ia faʻataʻitaʻiga i tagata faʻatau mai fafo e tasi ma e leʻi umi ae maua ni faʻamatalaga lelei.Ina ua vaʻaia e se tasi tagata faʻatau i Pasila ma Atenitina ie ili, sa vave ona ia faʻaagaga le toeitiiti 40,000 fasi pepa.

I le avea ai ma se tasi o le aufaipisinisi aloaia a Qatar World Cup fan sikafu ma pulou, o le 32 au auai, e 28 'au o sikafu ili ma pulou o loʻo gaosia e Zhejiang Hangzhou Strange Flower Computer Knitting Co. O le faʻatauga a le kamupani o Jiang Changhong na faʻalauiloaina, le atinaʻe. faʻapitoa i le gaosiga o oloa lalagaina mo le sili atu i le 20 tausaga, ua avea ma Ipu a le Lalolagi, Europa siamupini, le English Premier League, Serie A, La Liga ma isi mea na tutupu umi faʻatau oloa.

Zhenze Town, Wujiang District, Suzhou City, Jiangsu Province, e sili atu nai lo le 30 atinaʻe e gaosia ai le ulu ulu Arapi ma ana oloa lagolago.O se kamupani e igoa ia Sunshine Clothing i le itumalo ua faanatinati e faia le silia ma le 100,000 ufiulu Arapi, lea e leʻi leva ona auina atu i Qatar.O mea o lenei vaega o ufiulu o le 100% mercerized cotton, o ulu taʻitasi e fa tulimanu o loʻo lolomiina ma le logo Qatar "World Cup", e ono lanu.

Ltd. sili atu i le 140 lalaga o lo'o fa'agasolo fo'i e fai hijab."O le tausaga lenei o le tausaga sili lea mo le faʻatauina o ufiulu Arapi.I le taimi nei, o faʻatonuga gaosiga o atinaʻe ua faʻatulagaina seia oʻo i le Tausamiga Tautotogo.O loʻo faʻamoemoe e ausia le faʻatauga o le 50 miliona yuan mo le tausaga atoa, o se faʻaopoopoga o le sili atu i le 20% i lea tausaga ma lea tausaga.Sheng Xinjiang, peresitene o le Wujiang District Hijab Textile Chamber of Commerce ma le taʻitaʻifono o Aulint Crafts Co., Ltd. na faailoa mai o le kamupani o loʻo galulue faʻatasi nei ma le Iunivesite o Jiangnan e atiaʻe se faiga faʻatautaia o gaosiga o lalagaina atamai ma fausia se fale gaosi oloa.

Vaega fa'atekonolosi fa'amalosi

O le a le malosi o le 'au' ie a Saina?

O le mea moni, e le gata o le Ipu a le Lalolagi, i le tele o faʻasalalauga faʻavaomalo, o loʻo i ai ie Saina "au" tagata afeleti.

O le ki i le tomai o le "au sui" o le malosi ma le mausali fale gaosi oloa.I le maeʻa ai o tausaga o atinaʻe, e tele le fale gaosi oloa a Saina, e atoatoa le filifili o le sapalai o fale gaosi oloa, e tomai le aufaigaluega, e sili atu le lelei o oloa, ma faʻaleleia atili le gaosiga.

O le mascot o le Ipu a le Lalolagi a Qatar "Raib" o se foliga manaia mai le li'o."Ua manuia i matou i le filifilia i le tauvaga a le lalolagi e sili atu nai lo le 30 tagata gaosi oloa ina ia maua le faatagaga aloaia, e nafa ma le mamanu ma le gaosiga o meataalo faʻapipiʻi mascot, ato faʻafafa ma isi faʻamanatuga aloaia."(lea ua ta'ua mulimuli ane o le "Che Che Culture") fai mai le pule sili o Chen Leigang, na maua manuia e Che Che Culture le faatagaga, lea e le mavavaeeseina mai le lelei o le pisinisi ie i Dongguan, lea o loʻo i ai le atinaʻe.

O loʻo malamalama o Dongguan e sili atu nai lo le 4,000 pisinisi gaosiga meataalo, toetoe lava 1,500 i luga ma lalo o loʻo lagolagoina atinaʻe, o le atunuʻu pito sili ona tele meataalo faʻatau atu.

Fai mai Chen Leigang o Dongguan o loʻo i ai se filifili pisinisi atoatoa ma tagata faigaluega tomai i le gaosiga o meataalo, e faʻafetaui le gaosiga o faʻatonuga faigata.Ole tele ole fa'agasologa ole "Laib" meataalo fa'alelei e faia i lima e tagata faigaluega.I le faiga o su'isu'i lima, e su'i fa'atasi ai e tagata faigaluega ni tama'i ato fa'atumu i le cotton, ma su'i fo'i se fili i luga o le ulu o le "Raib".

Na iloa e le tusitala o China Textile News o le toatele o tagata faigaluega iinei e silia ma le 10 tausaga o le poto masani i le gaosiga o meataalo.Ole fa'atonuga ole Ipu a le Lalolagi e mafai ona tu'uina atu lelei, fa'afetai ile mea lea."O meataalo faʻapipiʻi mascot i le atinaʻe lona lua, o kamupani o loʻo auai e mai Dongguan i le lotoifale."Fai mai Chen Leigang o le atinaʻe ua tuʻuina atu i le maketi i le lotoifale i Qatar le faitau selau o afe o meataalo faʻapipiʻi "Laib", ona o le "Laib" e sili ona lauiloa i tagata fiafia, e mafai foi ona faʻateleina poloaiga mulimuli ane.

E tusa ai ma tala faʻatatau, "faia i Yiwu" na faʻatatau mo le Qatar atoa o le Ipu a le Lalolagi o loʻo siomia ai le maketi o oloa e 70%.

E tusa ai ma le faʻamatalaga o le lagi-mata o loʻo faʻaalia ai o loʻo i ai i le taimi nei le sili atu i le 155,000 pisinisi faʻatau oloa i Yiwu, Zhejiang Province, lea e 51,000 pisinisi fou resitalaina mai ia Ianuari ia Oketopa i lenei tausaga, o le fua faatatau o le tuputupu aʻe faalemasina o le 42.6%.O faʻamaumauga foi o loʻo faʻaalia ai, e pei o le taimi nei, e tusa ma le 12,000 pisinisi faʻapisinisi e fesoʻotaʻi ma pisinisi soka i le atunuʻu atoa, ma o Yiwu e sili atu nai lo le faitau afe o atinaʻe o loʻo galulue i pisinisi faʻapisinisi soka.E mafai ona iloa o Yiwu o loʻo nofoia se vaega tele o maketi o oloa i le Ipu a le Lalolagi i Qatar, e le o se faʻalavelave.

R & D gafatia e "faia i Yiwu" kata pisinisi taua.I tausaga talu ai nei, Yiwu pisinisi ie e faalolotoina le filifili alamanuia, e le gata e atiina ae a latou lava ituaiga, faamalosia le mamanu o talosaga R & D mo pateni, ae e tusa ai foi ma manaoga o ili mai atunuu eseese e mamanuina oloa e faalautele ai le tagata e faaaogāina. .O le fa'aogaina o le galuega su'esu'e pateni-mata, na'o le "sikafu" na maua i lenei vaega ta'ito'atasi, o pisinisi a Yiwu o lo'o i ai nei a itiiti mai 1965 ituaiga eseese o pateni.

Mai le 1990s Zhenze Town, o le uluai pisinisi ulu ulu Arapi talu mai lona amataga, ina ua mavae le silia ma le 30 tausaga o atinae, Zhenze Town, Arab ulu ulu alamanuia faatau atu mo le 70% o le atunuu faatau atu i fafo.Sheng Xinjiang auiliiliga, o le mafuaaga mo se tulaga faapea, e tolu mafuaaga autu.Muamua, o le numera o loʻo iai nei pisinisi tutusa i totonu o le atunuʻu e le sili atu i le 40, lea e 31 o loʻo faʻatumauina i Wujiang.Lona lua, ina ua uma le faavaeina o le Wujiang District turban potu ie o pisinisi, 31 pisinisi e ala i le faatauina mai mea mata tuufaatasia, faiga tau faatau oloa, tulaga faatonuina alamanuia amio pulea, faaleleia le atinae o tulaga lelei.Tolu, i lalo o le taʻitaʻiga a le itumalo turban ie potu o pisinisi, pisinisi taitasi ua faateleina tupe teufaafaigaluega i tekinolosi fou, ave le auala o tekinolosi, masini, atinae faailoga, ma faalauiloa le alamanuia e ausia le tulaga atoa atinae maualuga.

Fai mai Sheng Xinjiang, "O le atinaʻeina o alamanuia ulu ulu a Zhenze taulaga o le a tuʻuina atu le taʻaloga atoa i le faʻaogaina o alamanuia, taleni taleni ma isi mea lelei, faʻavavevave le saoasaoa o mea fou ma le foafoaga, ma faʻaauau pea ona faʻapupulaina le laupapa faʻailoga auro o pisinisi faʻapitoa a Wujiang."

Fa'aauau pea le “puipuia le suafa”

E masani ona aliali mai le 'au a Saina i mea fa'avaomalo, ma e o'o lava ina "manumalo i luga".

O lo'o manatu fo'i tagata 'ie a Saina, le 'au' a le 'au a Saina pe fa'afefea ona fai se "puipuiga" lelei o le auala?O se itu taua, o le fa'amausaliina lea o le "tekinolosi, fa'ailoga, lanu meamata" auala o le atina'e.

I le faʻasalalauga faʻavaomalo o le tamaoaiga maualalo-carbon, o le manatu o le puipuiga o le siosiomaga lanumeamata, lanumeamata maualalo-carbon, saienisi ma tekinolosi e lagolago ai le atinaʻeina o pisinisi ie a Saina ua avea ma itu taua.

I le sini o le "double carbon", o lo'o fa'alauiloa malosi e le pisinisi ie a Saina le auala i le atina'e lanu meamata.Na saunoa le Peresetene o le China Textile Industry Federation, Sun Rui Zhe, o le fale gaosi oloa o se malosiaga taua i le fausiaina o se mamanu atinae o le gaosiga, ola ma le matagofie o le siʻosiʻomaga.I le avea ai o se tasi o vaega muamua o pisinisi i Saina e tuʻuina atu le sini o le carbon neutrality, o le fale gaosi oloa o loʻo taʻimua i le faʻaleleia o pulega gafataulimaina, malosi ma le faʻasaoina o le vai, puipuia ma le pulea o le filogia, faʻaogaina atoatoa o punaoa, gaosiga lanu meamata ma isi vaega. , ma ose fa'alauiloa taua o pulega gafataulimaina o le lalolagi.E tatau i le alamanuia ona fa'aogaina fa'atekonolosi lanu meamata, fa'alauiloa le taumafa lanu meamata, fa'aleleia tulaga lanu meamata ma fa'aauau pea ona fa'alauiloa suiga lanu meamata ma le maualalo-carbon i luga ma lalo o le filifili pisinisi atoa.

I le Ipu a le Lalolagi i lenei tausaga i Qatar, sa fesoasoani malosi foi ie Saina ia Qatar ia iloa le manatu o le lanu meamata ma tekinolosi.

"I Qatar, e 13 'au na ave i le malae o loʻo ofuina ni ofutino faʻatekonolosi na fausia e matou, lea e faia i le 100% faʻafouina polyester fiber.E le gata i lea, o nei ofutino fou o loʻo faʻaalia tonu ai le faʻaleleia o le afu ma le manava pe a uma ona aoina ma faʻapipiʻi faʻamaumauga a le au taʻalo, o lona uiga e mafai ona faʻamalo lelei le au taaalo i vaega o latou tino e sili ona manaʻomia le malulu.Na fa'ailoa e le au fa'atau oloa a Nike i Saina i le au tusitala, sa i ai se faiga fa'atekonolosi o le "mai fagu palasitika fa'aaogaina e o'o atu i ofu fou fou", ae o le fua fa'aoga sa'o e le'i maualuga, ae o lea ua 100% faia i le polyester fa'afouina.

O le Che Che Culture ose kamupani fa'aleaganu'u ma fa'afofoga fa'apitoa mo le mamanu, atina'e, gaosiga ma le fa'atauina o oloa laiseneina mo ta'aloga tetele.E mafai ona avea ma faʻatau atu o mascots Ipu a le Lalolagi, o le taunuuga lea o le sefulu tausaga o le faʻamaoni a Chen Leigang i le aganuʻu ma atinaʻe.E ala i tekonolosi fou ma le faʻaleleia atili o le mamanu, na faia ai e le au mamanu lona lua na taʻitaʻia e Chen Leigang ni faʻataʻitaʻiga se fitu o faʻataʻitaʻiga i totonu o le lua masina, mai le tu masani o pepe meataalo lolomi i oloa maeʻa e pei o apaau lele.

Na faamatalaina foi e Chen Leigang se tala laitiiti e uiga ia "Laib".“I le sauniga amata, sa tuuina atu i le aofia taitasi se teutusi lapoa ma se pepe taalo totigilima Raib, lea foi na matou gaosia.O se galuega faaopoopo lē tumau lena mo le komiti faamaopoopo.Na matou mauaina le manaʻoga i le 5 i le afiafi, ma o le faʻataʻitaʻiga na faia i le 11 i le afiafi O loʻo atagia mai ai le taua o le R&D a le kamupani ma le mafai gafatia.E talitonu Chen Leigang o le tau e maua mai i le gaosiga o gaosiga o gaosiga e faʻatapulaʻa, naʻo suʻesuʻega fatufatuga ma atinaʻe e mafai ona aumaia le malosi tumau i le atinaʻe.
1749dcdcb998c3c48560bc478202cc3


Taimi meli: Tes-10-2022