• fu'a 8

Le amataga o ofu mafanafana lima

I le tautala ai e uiga i le amataga o lenei ofu mafanafana lima, e moni lava i se taimi ua leva, o le ofu muamua na lalagaina lima, e tatau ona sau mai ituaiga anamua o lima o leoleo mamoe.I aso anamua, o ofu muamua o tagata o paʻu manu ma ofu mafanafana.

O vaitau uma o le tautotogo, na amata ona sasaa e manu eseese a latou fulufulu, aveese le fulufulu pupuu i le taumalulu ma suia i le fulufulu umi e fetaui ma le vevela o le taumafanafana.Na aoina e leoleo mamoe le fulufulu mamoe o le fale, fufulu ma faamamago, ma a oʻo i le vao, sa nonofo leoleo mamoe i luga o papa ma matamata i mamoe o 'ai aʻo faʻataʻavalevale le fulufulu mamoe i ni fasimea manifinifi, lea e mafai ona faʻaaoga e lalaga ai palanikeke ma pulu, ona milo lelei ai lea. lalaga tweed.I se tasi aso, ua malosi le matagi i matu, ua toetoe lava a malulu le aso, o se leoleo mamoe faapitoa, masalo o se pologa, e leai ni lavalava e mafai ona malulu, na ia maua ni nai lala, taumafai e saili ni auala e nonoa ai le fulufulu mamoe i ona lima i se fasi fasi. , A mafai ona afifi i le tino e puipuia ai le malulu, faataamilo ma faataamilo, na ia maua mulimuli ane le togafiti, o lea, o le ai ai se ofu mafanafana mulimuli ane.

Sufu, pito i luga o fulufulu mamoe e lalaga i masini po'o lima.O tagata i le olaga muamua o le faʻaaogaina o laulaau, paʻu o manu e ufiufi ai le tino, i le fagota ma le lafulemu o le fagota upega, latou te iloa le faʻaogaina o metotia faʻapipiʻi, faatasi ai ma le evolusione o le aganuu ma le mea fou o tekinolosi, tagata. e le gata ina faʻaaoga atoatoa ituaiga uma o manu, laau ma isi filo faʻanatura e lalagaina ai mea e manaʻomia mo le olaga, ae faʻapea foʻi ona atiaʻe le tele o filo vailaʻau, filo minerale, ina ia sili atu le mafanafana ma le faigofie o le olaga o le tagata.

O le tomai o le lalaga lima e toetoe lava o se lalolagi a tamaitai, lea e atagia mai ai le umi o talafaasolopito o alii ma tamaitai lalaga, na afua mai i tagata ma tautua i le lalolagi.Aemaise lava i le seneturi fou, faasaienisi fou, tekinolosi fou, atinae televave o le tamaoaiga, ua fafagaina lelei olaga o tagata ma faaofuina i aso nei, e sili atu tagata i le sailiga o le lotogatasi ma le matagofie faalenatura, matagofie ma le soifua maloloina.

Pe i talafou talafou po o le olaga moni, e le faigata ona vaʻaia e tagata: mai taʻitaʻi o le atunuʻu i tagata TV ma tagata lautele, toetoe lava o tagata uma e tele pe tele foʻi ofu mafanafana ma ofuvae fulufulu, o lona uiga, ua uma. i olaga o tagata, masani ma salalau, ma o le numera e matua tele lava.Ae ui i lea, e tusa ai ma lona faiga o le lalagaina, o le lauiloa i le lalolagi atoa e toetoe lava o le auala masani o le lalagaina o filo tautau lima taumatau.
.Autu-02


Taimi meli: Tes-16-2022